Зеленський пояснив, у чому сенс українського плану перемоги

Зеленський пояснив, у чому сенс українського плану перемоги

Президент України Володимир Зеленський розкрив ключову мету українського плану перемоги - створити умови, за яких росія не зможе продовжувати війну. Про це він заявив під час зустрічі з італійською прем'єркою Джорджією Мелоні.

Наразі Україна зосереджена на посиленні своїх позицій для забезпечення основи чесної дипломатії. Зеленський підкреслив, що росія ігнорує дипломатичні зусилля та українську "формулу миру".

"Ми хочемо захистити українську незалежність, українські сім'ї, наших людей, право наших дітей жити вільно у власній країні", - наголосив президент, пояснюючи кінцеву мету плану перемоги.

Реалізація цієї стратегії має на меті не лише припинити поточну агресію, але й унеможливити подальші спроби росії вести війну проти України.

"Саме в цьому сенс Плану перемоги. І ми хочемо захистити українську незалежність, українські сім'ї, наших людей, право наших дітей жити вільно у власній країні", — закінчив президент.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський ввечері, 10 жовтня, прибув до Італії, де зустрівся з прем'єр-міністром Джорджею Мелоні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський розповів, що на Сході України важка ситуація - зокрема у Торецьку на Донеччині не вистачає обладнання.

Головне