Зеленський поділився деталями плану перемоги з Гарріс

Зеленський поділився деталями плану перемоги з Гарріс

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з віцепрезиденткою США Камалою Гарріс, під час якої обговорив стратегію перемоги України у війні. Про це повідомляє Офіс Президента.

На зустрічі, яка відбулася в рамках першого Саміту миру, Зеленський наголосив на важливості повного взаєморозуміння та координації дій між Україною та США. Президент подякував за підтримку та участь США у саміті.

Президент поділився деталями плану перемоги та зазначив, що для України дуже важливо "бути повністю зрозумілими й працювати в цілковитій координації зі Сполученими Штатами".

Гарріс, для якої це вже сьома зустріч з українським лідером, підтвердила незмінність позиції США щодо підтримки України. Вона запевнила, що Сполучені Штати продовжать надавати необхідну безпекову допомогу для досягнення перемоги України.

"Ми маємо захищати демократичні цінності та протистояти агресорам. Боротьба України має велике значення для американського народу, оскільки вона стосується захисту міжнародного порядку, правил і норм," - підкреслила віцепрезидентка США.

Нагадаємо, кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським наголосила, що продовжувала б підтримку України. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський та кандидатка в президенти від Демократичної партії Камала Гарріс зустрілися в Білому домі. Про це повідомили з трансляції з Білого дому.

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.