Зеленський підписав укази про створення Ради з підтримки бізнесу і платформи "Зроблено в Україні"

Зеленський підписав укази про створення Ради з підтримки бізнесу і платформи

Президент України Володимир Зеленський підписав укази про створення Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану та Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні". Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

"Президент України Володимир Зеленський підписав Указ "Про невідкладні заходи із забезпечення економічної безпеки на період дії правового режиму воєнного стану" №30/2024. Згідно з указом при Президентові України утворюється консультативно-дорадчий орган – Рада з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану", - йдеться в повідомленні.

Головними завданнями Ради є:

  • Системний аналіз забезпечення в умовах воєнного стану права на підприємницьку діяльність.
  • Формування держполітики щодо гарантування права на підприємництво.
  • Напрацювання та внесення на розгляд президента України пропозицій щодо шляхів розв’язання проблемних питань.

Крім того, для забезпечення ефективного діалогу й об’єднання зусиль влади та бізнесу для подолання викликів і наслідків, спричинених повномасштабною війною глава держави своїм підписом започаткував Всеукраїнську економічну платформу "Зроблено в Україні".

"Протягом місяця Офіс президента, Кабмін, обласні держадміністрації спільно з об’єднаннями підприємців й експертами мають представити концепцію та структуру функціонування платформи "Зроблено в Україні" та забезпечити початок її роботи", - додали в Офісі Президента.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський 8 січня підписав указ про формування делегації України для участі у переговорах, спрямованих на визначення "гарантій безпеки".

Як інформував "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський підписав указ "Про історично населені українцями території російської федерації"

 

Головне