Зеленський отримав нагороду The Golden Plate Award від Американської академії досягнень

Зеленський отримав нагороду The Golden Plate Award від Американської академії досягнень

Президент України Володимир Зеленський отримав нагороду The Golden Plate Award, яку щороку вручають за вагомий внесок у розвиток людства. Під час вручення він подякував за підтримку України в боротьбі за свободу та наголосив на важливості швидких дій у найближчі місяці для перемоги.

Про це повідомив глава держави в Telegram. 

Нагорода The Golden Plate Award упродовж 60 років відзначає людей, які зробили вагомий внесок у розвиток людства, і цього року її присудили українському лідеру.

“Сьогоднішній світ не дозволяє нам програти жодної битви, коли на одному боці – свобода, а на іншому – усе те, чого ми ніколи не побажали б своїм дітям. Ніхто з нас не хотів би – неважливо, чи ми в Америці, чи в Україні, чи в будь-якій точці Європи, чи в будь-якій точці світу, – ніхто добровільно не обирає для своїх дітей такі режими, як російська, іранська чи будь-яка інша диктатура. Ці режими завжди побудовані на насильстві, завжди розв'язують війни та проливають кров, завжди крадуть майбутнє – вони руйнують роки, залишаючи десятиліття в руїнах. Ось чому вони повинні програти”, - зазначив він, підкреслюючи, що Україна не має права втратити час у боротьбі за свободу.

Зеленський також заявив, що Україна має чіткий План перемоги, який буде представлений американському уряду та світовим союзникам. 

“Я вважаю, що це має бути нашим спільним досягненням – перемога заради свободи, без жодних компромісів коштом свободи”, – додав він.

Зеленський наголосив, що така нагорода ніколи не може бути вручена таким диктаторам, як Путін, оскільки вона символізує свободу і людські досягнення.

Як писали “Ми-Україна” раніше, Запорізька область та американський штат Пенсильванія уклали угоду про співпрацю.

Головне