Зеленський обговорив з президенткою Молдови події у Придністровському регіоні

Зеленський обговорив з президенткою Молдови події у Придністровському регіоні

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із президенткою Молдови Маєю Санду в столиці Албанії Тирані – про це він повідомив 28 лютого. Про це повідомив президент.

Зокрема намагання росії дестабілізувати там ситуацію та дієві інструменти протистояння впливу країни-агресора, - розповіли в пресслужбі ОП. Зустріч відбулась у межах участі в саміті "Україна - Південно-Східна Європа" в Тирані.

Окрему увагу під час переговорів президенти приділили функціонуванню транспортних коридорів для експорту української продукції територією Молдови.

"Ми також зосередилися на функціонуванні експортних коридорів, які використовуються для транспортування українських товарів через територію Молдови", – написав Зеленський.

Нагадамо, Україна не веде переговори про повне закриття кордону з Польщею. Про це за підсумками кількагодинної зустрічі представників двох країн заявив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

Як писали "Ми-Україна" раніше, третя штурмова бригада, 28 лютого, звільнила від загарбників Красногорівку, що на Донеччині. Про це повідомили у пресслубжі.

Головне