Зеленський нагородив державними нагородами ще 739 захисників України

Зеленський нагородив державними нагородами ще 739 захисників України

Президент України Володимир Зеленський нагородив державними нагородами ще 739 захисників України, 14 із них – посмертно. Про це йдеться на сайті глави держави.

Нагороди призначені за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, а також за самовіддане виконання військового обов’язку.

Захисники отримали ордени Богдана Хмельницького, Данила Галицького та "За мужність", медалі "За військову службу Україні", "За бездоганну службу", "Захиснику Вітчизни" й "За врятоване життя".

У вечірньому зверненні Володимир Зеленський повідомив, що підписав указ про нагородження воїнів, які беруть участь у Курській операції.

"Підписав сьогодні й кілька указів про відзначення наших воїнів – і це саме учасники Курської операції – державними нагородами. Пишаюся кожним", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, що армія російської федерації найбільше атакує позиції українських захисників на Покровському та Курахівському напрямку. 

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський заявив про готовність українського Плану перемоги на 90%. Як наголосив глава держави у вечірньому зверненні, вже наступного тижня цей План планують представити партнерам України.

Головне