Зеленський нагадав, скільки ворожих кораблів знищила Україна

Зеленський нагадав, скільки ворожих кораблів знищила Україна

Україні вже вдалося знищити 23 російських кораблі. Це стало можливим завдяки вітчизняній зброї, а також британським далекобійним ракетам Storm Shadows та французьким Scalps. Про це заявив президент Володимир Зеленський на пресконференції за підсумками участі в засіданні Євроради.

Глава української держави нагадав - Сили оборони ефективно працюють далекобійною зброєю у окупованому Криму.

"У Криму Україна вже працює далекобійною зброєю, працює ефективно. Ми знищили 23 ворожі кораблі. Це колосальний результат. Використовуємо для цього зброю власного виробництва, а також британські Storm Shadows і французькі Scalps", - наголосив президент України.

Нагадаємо, окупована росіянами Феодосія кілька днів поспіль боролася з наслідками потужного удару по нафтобазі. Загарбникам бракувало води для гасіння вогню.

Як повідомляли "Ми-Україна", російський флот вперше за два роки провів масштабні стратегічні навчання "Океан-24", але не в Чорному морі. За даними Міноборони Великої Британії, дане рішення рф було продиктовано тим, що окупанти боялися українських атак у Чорному морі, які могли відбутися під час цих навчань.

Головне