Зеленський: На виробництво українських ракет спрямовано додаткове фінансування

Зеленський: На виробництво українських ракет спрямовано додаткове фінансування

Президет України Володимир Зеленський у вівторок, 6 серпня, провів засідання Ставки. Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Питання номер один - ситуація на фронті. Особливо детально - Покровський, Торецький і Харківський напрямки. Головком Олександр Сирський доповідав по відеозв’язку: він зараз на місці й тримає ситуацію під особистим контролем. Окремі доповіді розвідок - ГУР і СЗР - щодо прогнозів розвитку ситуації та найближчих цілей російських військ", - йдеться в повідомленні. 

Також під час засідання обговорили виробництво українських ракет.

"Питання номер два - власні дрони та ракети. Потреба Сил оборони до кінця року та динаміка виробництва. Доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, віцепрем’єра з інновацій Михайла Федорова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна. Рішенням Ставки спрямували додаткове фінансування на нашу ракетну програму. Ракет власного виробництва буде більше", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, що російські війська завдали ракетного і дронового удару по Україні, силам протиповітряної оборони вдалося збити усі ворожі ракети і 15 ударних БПЛА. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, глава держави Володимир Зеленський ініціював дипломатичну кампанію, спрямовану на формування альянсу з сусідніх країн. Мета цього об'єднання - отримати згоду на знищення російських ракет, які пролітають над Україною в напрямку цих держав. 

Головне