Зеленський і Шольц наступного тижня проведуть переговори у США, - ЗМІ

Зеленський і Шольц наступного тижня проведуть переговори у США, - ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Сполучених Штатів Америки наступного тижня проведе переговори з канцлером Німеччини Олафом Шольцом. Про це пише видання Frankfurter Allgemeine Zeitung з посилання на дані джерел у німецькому уряді.

Зустріч глави української держави та німецького канцлера пройде у Нью-Йорку.

"Олаф Шольц зустрінеться із Володимиром Зеленським під час свого візиту до Нью-Йорка у понеділок. Як повідомляють урядові джерела, того ж дня заплановані переговори з президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом та главою Бразилії Луїсом Інасіу Лулою да Сілвою", - йдеться у повідомленні.

Також у виданні зазначають, що Шольц у США візьме участь у Саміті майбутнього в Нью-Йорка. Також до цього ж Саміту долучиться і українська делегація на чолі з президентом Володимиром Зеленським.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент України Володимир Зеленський зустрінеться з прем'єр-міністром Японії Фуміо Кісідою під час візиту до США.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.