Зеленський доручив зробити формат технологічної Ставки: що відомо

Зеленський доручив зробити формат технологічної Ставки: що відомо

Президент Володимир Зеленський провів нараду з вищим військовим та політичним керівництвом. За її результатами він доручив розробити формат технологічної Ставки. Про це глава держави повідомив в своєму Telegram-каналі.

За його словами, найбільший пріоритет — це дрони, які можуть збивати "шахеди" та інші ударні безпілотники.

"Щойно провів доволі тривалу нараду – військові, розвідка, секретар РНБО, урядовці, Офіс – за підсумками нещодавньої зустрічі з представниками громадянського суспільства... Доручив зробити формат технологічної Ставки – спеціальний формат заради більших і сучасних можливостей наших Сил оборони та безпеки України. Найбільший пріоритет – це дрони, звісно. Зокрема дрони, що можуть збивати "шахеди" та інші ударні безпілотники. Загалом багато суто військових питань", - зазначив Зеленський.

Варто зауважити, що президент також доручив Головному управлінню розвідки разом зі Службою безпеки особливо зайнятися питаннями щодо визволення з російського полону цивільних осіб.

Як писав “Ми-Україна” раніше, Президент України Володимир Зеленський оголосив про підготовку уряду запровадити з 1 грудня нову програму, яка буде відчутною для кожної сім’ї в Україні.

Головне