Зеленський доручив уряду затвердити Національну стратегію ветеранської політики

Зеленський доручив уряду затвердити Національну стратегію ветеранської політики

Президент України Володимир Зеленський оголосив про важливі кроки щодо підтримки та інтеграції ветеранів російсько-української війни. Про це він повідомив у Telegram.

Президент підписав указ, яким доручив Кабінету Міністрів розробити та затвердити Національну стратегію ветеранської політики та Стратегію формування системи переходу від військової служби до цивільного життя.

Зеленський наголосив на важливості повної інтеграції ветеранської спільноти в суспільне життя країни. За його словами, це необхідно для розвитку держави та її громадян. Президент бачить ветеранів як потенційних лідерів змін та джерело сили для України.

"Це правильно і потрібно для держави, для всіх наших людей, для нашого розвитку – щоб ветеранська спільнота України була цілковито інтегрована в суспільне життя і щоб ветерани, які бачать себе провідниками змін, дійсно могли стати одним з найнадійніших джерел сили для України після цієї війни", – написав президент.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила законопроєкт №0268, яким ратифікувала Угоду між Україною та Сполученим Королівством Великої Британії і Північною Ірландією про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство.

Як писали "Ми-Україна" раніше, слідчі Головного слідчого управління Національної поліції України завершили досудове розслідування факту забруднення 1,3 гектара земель у Київській області, що призвело до екологічної шкоди на понад мільйон гривень. 

Головне