Зеленський дав доручення Сирському щодо плану перемоги

Зеленський дав доручення Сирському щодо плану перемоги

Президент України Володимир Зеленський провів робочу зустріч з головнокомандувачем Збройних Сил України Олександром Сирським, під час якої обговорили поточну ситуацію на фронті. Про це він повідомив у соцмережах.

За словами глави держави, особливу увагу було приділено ситуації на Покровському, Курахівському та Лиманському напрямках.

Наступного тижня головнокомандувач Сирський разом з представниками Міністерства оборони працюватимуть з міжнародними партнерами над деталізацією військових аспектів Плану перемоги та стратегічних безпекових питань.

Крім того, президент повідомив про відрядження до Вашингтона начальника Генерального штабу ЗСУ Анатолія Баргилевича та віцепрем'єр-міністра Ольги Стефанішиної.

Нагадаємо, в Україні, у понеділок, 7 жовтня, не планується застосовувати графіки відключень електроенергії. Про це повідомили в  "Укренерго".

Як писали "Ми-Україна" раніше, ворожі війська протягом 6 жовтня атакували три райони Дніпропетровської області, завдавши шкоди цивільним об'єктам і жителям.

Головне