Збиття військових на блокпосту: водію повідомили про підозру

Збиття військових на блокпосту: водію повідомили про підозру

Водію, який вночі влаштував ДТП і збив двох військових на блокпосту в Києві, повідомили про підозру. Йому хочуть обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомила Київську міську прокуратуру на сторінці у Facebook.

"Повідомлено про підозру водію автомобіля "Volkswagen" за фактом смертельної ДТП, в результаті якої один військовослужбовець загинув, ще один госпіталізований з травмами", - йдеться в повідомленні.

Як встановлено слідством, смертельна аварія сталася 25 липня близько 00:05 у Святошинському районі столиці. Водій автомобіля "Volkswagen", рухаючись по проспекту Берестейському в період дії комендантської години, здійснив наїзд на військовослужбовців НГУ, які несли службу на блокпосту.

Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм загинув. Другий - госпіталізований у важкому стані. Також водій протаранив ще один автомобіль, в якому перебував військовослужбовець. Він отримав легкі тілесні ушкодження. Лікарі надали йому допомогу.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, 26 травня Олексіцй Тандир на блокпосту у Києві на смерть збив нацгвардійця. Колектив Макарівського районного суду визнав, що один з його суддів – Олексій Тандир – на заїзді в місто Київ зі сторони Житомира не впорався з керуванням автомобілем, що мало наслідком смерть людини. У відомстві пообіцяли максимально сприяти розслідуванню трагедії. Того ж дня правоохоронні органи оголосили про підозру судді Тандиру.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, водія, який 25 липня уночі збив двох військових, затримали відразу. Особу 23-річного чоловіка правоохоронці поки що не розкривають.

Головне