Збували метадон на автостанціях: на Львівщині судитимуть трьох наркоділків

Збували метадон на автостанціях: на Львівщині судитимуть трьох наркоділків

У Львівській області викрили злочинну групу, яка займалася розповсюдженням наркотиків. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Трьох чоловіків віком 38, 39 та 41 рік звинувачують в організації мережі збуту метадону та канабісу.

За даними поліції, підозрювані здійснювали продаж наркотичних речовин методом "з рук в руки" на автобусних зупинках, АЗС та біля магазинів. Щомісячний прибуток групи оцінюється приблизно в 300 тисяч гривень.

"Троє мешканців Львівського району віком 38, 39 та 41 рік організували постачання та розповсюдження у спосіб "з рук в руки" наркотичного засобу "метадон" на Львівщині. "Працювали" переважно на автобусних та автозаправних станціях та поблизу магазинів, їх щомісячний прибуток становив близько 300 тисяч гривень", – повідомили правоохоронці.

Під час обшуків у помешканнях та автомобілях фігурантів справи було вилучено наркотичні засоби, готівку та інші докази незаконної діяльності. Слідство завершено, справу передано до суду.

Звинуваченим загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна за незаконне виробництво, зберігання та збут наркотичних засобів.

Нагадаємо, у Вінницькій області слідчі завершили досудове розслідування стосовно пенсіонера, який розбещував дітей віком від 8 до 12 років.

Як писали "Ми-Україна" раніше, служба безпеки України затримала ще одного агента російської військової розвідки в Донецькій області. Чоловік стежив за українськими Силами оборони на Покровському напрямку.

Головне