Збірна України зіграла в нічию проти збірної Німеччини

Збірна України зіграла в нічию проти збірної Німеччини

Національна збірна України зіграла внічию з Німеччиною в першому товариському матчі перед Євро-2024 з футболу. Про це повідомилирезультати поєдинку.

Це була товариська зустріч.

У перші чверть години команди обмінялися напівмоментами. 

Склад збірної України: Трубін – Конопля (Тимчик, 81), Забарний, Сваток, Матвієнко, Зінченко – Степаненко (Бражко, 64) – Циганков (Ярмоленко, 64), Шапаренко (Судаков, 73), Мудрик (Зубков, 64) – Яремчук (Довбик, 73)

Наступний матч відбудеться 7 червня проти збірної Польщі. Це також буде товариська гра.

Німеччина та Україна зустрічалися вже вдруге за рік. У червні 2023-го суперники розіграли надрезультативну товариську нічию в дебютному матчі Реброва на посаді — 3:3 з дублем Віктора Циганкова, який також вийшов у старті на поєдинок у Нюрнбергу.

Нагадаємо, Італія може відправити в Україну другу систему протиповітряної оборони SAMP/T, інформує Reuters.

"Джерело, яке відмовилося назвати своє ім'я, підтвердило повідомлення газет про те, що Італія готується відправити систему SAMP/T, яка розгорнута в Кувейті, але незабаром має повернутися в Італію", - йдеться в повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Ірпені на Київщині підлітки на електросамокаті влетіли у автомобіль. Діти рухалися на електросамокаті пішохідним переходом, що видно на відео, яке оприлюднило КП "Муніципальна варта" Ірпінської міської ради.

Головне