Збірна України U-19 пройшла в пів фінал EURO-2024, здолавши однолітків з Італії з рахунком 3:2

Збірна України U-19 пройшла в пів фінал EURO-2024, здолавши однолітків з Італії з рахунком 3:2

Юніорська збірна України з футболу вийшла у півфінал юніорського Євро-2024. У вирішальному поєдинку українці обіграли лідера групи Італію — 3:2.

Це була остання гра групового етапу в групі А. Наступний матч української збірної відбудеться 25 липня о 19:00 проти переможця групи B.

Після двох проведених матчів збірна України посідала другу сходинку в груповій таблиці, набравши 2 пункти. Для гарантованого виходу до плейоф українській команді було необхідно здобути перемогу над Італією. У випадку нічиєї, доля "синьо-жовтих" залежала б від результату паралельного матчу між Норвегією та Північною Ірландією — для проходу далі українцям потрібна була нічийний результат.

Нагадаємо, Євген Коноплянка, колишній півзахисник національної збірної України, повідомив про завершення своєї футбольної кар'єри. Він оприлюднив цю інформацію у своєму профілі в соціальній мережі Instagram.

Як писали "Ми-Україна" раніше, збірна Англії перемогла команду Нідерландів у другому півфіналі Євро-2024 з футболу, що проходив у Дортмунді, Німеччина. Матч завершився з рахунком 2:1.
 

Головне