Збірна України протистоятиме Молдові в контрольному матчі перед Євро-2024: де дивитись

Збірна України протистоятиме Молдові в контрольному матчі перед Євро-2024: де дивитись

Збірна України з футболу проведе заключний товариський матч перед Євро-2024, де їй протистоятиме команда Молдови. Зустріч відбудеться 11 червня, в Кишиневі на стадіоні “Зімбру” та розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

Цей спаринг стане третім у рамках підготовки до Євро-2024. Раніше “синьо-жовті” зіграли внічию з Німеччиною (0:0) та поступилися Польщі (1:3).

Де дивитися матч Молдова - Україна

 

Трансляцію буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів. В Інтернеті поєдинок покаже медіасервіс MEGOGO.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров планує випустити на поле всіх 26 футболістів, заявлених на чемпіонат Європи.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: розклад матчів Євро-2024

Зустріч з Молдовою стане шостою в історії протистояння цих збірних. У кваліфікації до ЧС-2014 українці зіграли з молдованами внічию на виїзді та здобули перемогу вдома. У трьох спарингах збірна України здобула дві перемоги за однієї нічиєї.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, збірна України з футболу поступилася Польщі в товариському матчі в рамках підготовки до Євро-2024. Поєдинок завершився з рахунком 3:1.

Головне