Збій у роботі "Київстару" не впливає на роботу системи оповіщення про повітряну тривогу у столиці

Збій у роботі

Збій у роботі "Київстару" не впливає на роботу системи оповіщення про повітряну тривогу у столиці. Про це повідомили у КМДА.

"Навіть у разі відсутності електропостачання модернізована частина системи оповіщення працюватиме автономно", — йдеться у повідомленні.

У разі відсутності електропостачання нова система працюватиме автономно. Водночас, у місцях, де ще є стара — про сирену сповіщатиме Патрульна поліція через гучномовці.

Оплата проїзду в Київському метрополітені здійснюється у звичайному режимі.

Нагадаємо, у Сумах не буде працювати система оповіщення населення про повітряну тривогу внаслідок збою у мобільного оператора "Київстар".

Про це повідомила Сумська міська військова адміністрація на сторінці у Facebook. Як зазначається, поки спеціалісти мобільного оператора "Київстар" будуть усувати технічні несправності, які виникли внаслідок хакерської атаки, оповіщення Сумської територіальної громади під час повітряної тривоги будуть здійснювати працівники патрульної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в українських користувачів мобільного оператора "Київстар" від ранку 12 грудня спостерігаються проблеми зі зв'язком: зникла мережа та мобільний інтернет. Проте труднощі зачепили не усіх без виключення абонентів, а лише частину. Сайт компанії також перестав працювати.

Головне