Застрелив прикордонника через ревнощі: військовому повідомили про підозру

Застрелив прикордонника через ревнощі: військовому повідомили про підозру

У Тернополі 36-річного військового підозрюють в умисному вбивстві. Він сім разів вистрілив у прикордонника, запідозривши його у стосунках зі своєю дружиною.

Про це повідомила Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Офіцер дізнався про ймовірні близькі взаємини своєї дружини та 25-річного військовослужбовця прикордонної служби і приїхав до нього в готель.

Під час конфлікту офіцер витягнув пістолет і вистрілив сім разів у прикордонника, в результаті чого той загинув. Дружина підозрюваного на той момент перебувала вдома з дітьми.

Офіцера затримали і висунули підозру в умисному вбивстві за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 7 до 15 років ув'язнення. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 21 липня у Львові розпочалася церемонія прощання з громадською діячкою Іриною Фаріон, яку у п'ятницю, 19 липня, застрелив невідомий. Труну з тілом Фаріон привезли у Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла, де проходить парастас.

Поліція оголосила у розшук чоловіка, якого підозрюють у причетності до вбивства Ірини Фаріон.

Нині Ірину Фаріон вже поховали. Це відбулося під легендарну пісню "Ой у лузі червона калина".

Як писав "Ми-Україна" раніше, ДБР викрило експосадовця, який привласнив близько мільйона гривень на будівництві військового об’єкту.

Головне