Засідання у форматі "Рамштайн" можуть перенести - Пентагон

Засідання у форматі

Засідання Контактної групи з питань оборони України, заплановане на 12 жовтня на німецькій авіабазі, може бути відтерміновано через ураган "Мілтон". Про це повідомила речниця Міністерства оборони США Сабріна Сінгх.

За словами Сінгх, існує ймовірність, що зустріч у форматі "Рамштайн" може бути перенесена та об'єднана із засіданням міністрів оборони НАТО, яке має відбутися 17-18 жовтня. Однак остаточного рішення щодо цього питання ще не прийнято.

"Ми тільки зараз з'ясовуємо ці деталі. Як тільки з'являться оновлення, я обов'язково їх повідомлю," - зазначила речниця Пентагону. Вона також додала: "Як ви знаєте, президент лише сьогодні вранці скасував свою подорож. Тож ми працюємо над цими деталями і повідомимо більше, коли матимемо додаткову інформацію."

Ситуація залишається невизначеною, і офіційні особи продовжують моніторити погодні умови та оцінювати їх вплив на заплановані міжнародні зустрічі.

Нагадаємо, лідери США, Франції та Великої Британії зустрінуться в Берліні перед переговорами із Зеленським у “Рамштайні”, щоб обговорити подальшу підтримку України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час візиту президента США Джо Байдена до Німеччини 10-13 жовтня важливим питанням буде підтримка України в її боротьбі проти російської агресії.

Головне