Зараз триває підготовка до зимового сезону всього енергетичного сектора, все йде за графіком

Зараз триває підготовка до зимового сезону всього енергетичного сектора, все йде за графіком

Підготовка енергетичного комплексу України до зимового сезону відбувається відповідно до затвердженого плану. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив перший заступник Міністра енергетики України Юрій Шейко.

Для забезпечення максимальної ефективності роботи енергосистеми в осінньо-зимовий період розроблено та впроваджуються графіки ремонтних робіт для всіх типів генерації: атомної, теплової та гідроелектростанцій.

Окрім планових ремонтів, ведеться закупівля додаткових аварійних матеріалів. Це дозволить оперативно реагувати на можливі надзвичайні ситуації та проводити необхідні аварійно-відновлювальні роботи.

Усі заходи з підготовки до зимового сезону виконуються згідно з встановленими термінами, що має забезпечити стабільну роботу енергетичної галузі у холодну пору року.

"Затверджені відповідні графіки ремонтів для атомної генерації, теплової, гідрогенерації, щоб забезпечити максимальне завантаження використання енергетичної потужності на осінньо-зимовий період. Все згідно з графіками, проводяться роботи з придбання додаткових аварійних матеріалів, щоб якщо буде така необхідність, виконувати якісь аварійно-відновлювальні роботи", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вороже військо відновило обстріли Запорізької області керованими авіаційними бомбами (КАБ) після майже трьох місяців перерви. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров у ефірі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська намагаються обстрілювати та знищувати прифронтові території, щоб легше їх захопити. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Головне