Заплатили по 5000 доларів за неіснуючий човен: прикордонники затримали порушників, які хотіли переплисти Тису

Заплатили по 5000 доларів за неіснуючий човен: прикордонники затримали порушників, які хотіли переплисти Тису

У Одеській області затримали групу чоловіків, які намагалися нелегально потрапити за кордон, для цього вони скористалися "послугами" супроводжуючого, який мав попередити викриття. Про це повідомила Державна прикордонна служба України. 

Чоловіків, які по темряві пробиралися до річки, зупинили за 10 метрів від кордону. Вони зізналися, що за 5 тисяч доларів з кожного "організатор" пообіцяв переправити їх в Угорщину, і залишив для цього гумовий човен на березі.

Однак його там не виявилось. Затриманих доправили до підрозділу та склали на них адмінпротоколи.

"На Одещині, неподалік придністровського сегменту українсько-молдовського кордону, охоронці держрубежу Подільського загону зупинили два легковики, в яких слідувало 6 осіб", – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, росіяни заявили про атаку безпілотниками по Бєлгороду 13 березня, під час якої дрон пошкодив будівлю ФСБ, ще один врізався в житловий будинок. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, на тимчасово окупованих територіях України триває голосування на псевдовиборах президента рф у якому беруть участь 100 000 росіян. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Вже за перші дні "проголосувало" 30%. Російські військові не приховували, що "голосували" символічно й просто розписувались за себе та інших", - зазначають у ЦНС.

Головне