Замість тисячі слів: на пропагандистське інтерв'ю Путіна та Карлсона малюють карикатури

Замість тисячі слів: на пропагандистське інтерв'ю Путіна та Карлсона малюють карикатури

На пропагандистське інтерв'ю російського президента Володимира Путіна, яке він дав американському журналісту, колишньому телеведучому Fox News Такеру Карлсону, малюють карикатури.

Малюнки публікують видання DW та WP. Карикатура, яку опублікувало DW, розповідає про незриму присутність у розмові іншого "Карлсона", який любив прибрехати. Йдеться про персонажа шведської письменниці Астрід Ліндґрен у трилогії про "Малого і Карлсона".

Водночас американський карикатурист Нік Андерсон намалював для WP карикатуру, де Карлсон та путін обіймаються, і останній каже: "Інші західні медіаперсони нижче вашого рівня", а під ними при цьому заарештовані росією американський репортер The Wall Street Journal Еван Гершкович та празька російсько-американська журналістка "Радіо.Свободи" Алсу Курмашева.

Нагадаємо, координатор Ради національної безпеки США Джон Кірбі відреагував на скандальне інтерв'ю американського журналіста, екстелеведучого Fox News Такера Карлсона з президентом росії Володимиром Путіним. За його словами, будь-які заяви в інтерв'ю не варто сприймати за чисту монету. Кірбі зазначив, що американський народ все одно "знає, хто винен".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, американський журналіст Такер Карлсон провів перше інтерв'ю як західний журналіст з російським президентом Володимиром Путіним. Воно тривало понад дві години.

Головне