Замах на Трампа: ФБР дослідило телефон та комп'ютер нападника

Замах на Трампа: ФБР дослідило телефон та комп'ютер нападника

Слідчі з ФБР зламали мобільний телефон Томаса Метью Крукса, який стріляв у Дональда Трампа. Про це повідомляє Associated Press.

ФБР зламало мобільний телефон Томаса Метью Крукса, який стріляв у Дональда Трампа. Також було ретельно досліджено його комп’ютер, проведено обшук у його будинку та автомобілі, а також опитано понад 100 осіб, які могли бути з ним знайомі.

Згідно з повідомленнями, телефон Крукса не містив жодних підказок щодо мотивів нападу або можливих спільників. Також не було знайдено жодних записів, передсмертних записок чи публікацій у соціальних мережах, які могли б пояснити причини його дій.

Також наразі не було публічно повідомлено про будь-які записи, передсмертну записку, пости в соціальних мережах чи будь-які інші ознаки, які пояснювали б причини його нападу на Трампа.

Нагадаємо, ФБР ідентифікувало нападника на колишнього президента США Дональда Трампа, якого агенти Секретної служби вбили на місці події відразу після стрілянини. Про це повідомили у ФБР, передає видання The New-York Post.

Як писали "Ми-Україна" раніше, голова Секретної служби США Кімберлі Чітл отримала виклик до Конгресу. Наглядовий комітет Палати представників ініціював слухання у зв'язку з нещодавньою спробою замаху на Дональда Трампа, кандидата на пост президента США. Комітет має намір заслухати директорку щодо обставин інциденту та заходів безпеки, що застосовуються для захисту кандидатів у президенти. Про це повідомив Палати представників.

Головне