Залужний розпочав роботу на посаді посла у Великій Британії

Залужний розпочав роботу на посаді посла у Великій Британії

Валерій Залужний офіційно розпочав виконання обов'язків Надзвичайного та Повноважного Посла України у Великій Британії. Про це на Facebook-сторінці повідомляє посольство України у Великій Британії.

"Посольство України і надалі працюватиме над зміцненням двосторонніх відносин з Великою Британією задля наближення нашої перемоги у війні з російським агресором. Ми докладемо усіх зусиль, аби посилити політичну та економічну підтримку, будемо опікуватись захистом прав та інтересів наших громадян", - йдеться в повідомленні.

Колишній головнокомандувач ЗСУ розповів, що вручив копії вірчих грамот Віце-маршалу дипломатичного корпусу, голові структурного підрозділу протоколу Форін-Офісу Вікторії Басбі.

"Перемога України у війні з російським агресором залишається головним пріоритетом моєї діяльності і діяльності посольства", - написав Залужний у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, що новопризначений посол України у Великій Британії Валерій Залужний вже завершує підготовку до початку дипломатичної роботи у Сполученому Королівстві

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський призначив Валерія Залужного послом України у Великій Британії

Головне