Залужний привітав причетних із Днем сержантів та старшин

Залужний привітав причетних із Днем сержантів та старшин

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у суботу, 18 листопада, привітав військових із професійним святом. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Панове сержанти та старшини! Ви є лідерами для підлеглих і опорою для командирів. На ваших плечах тримається військо. Ваш досвід безцінний. Ваші імена вже в історії. Вами пишаються і будуть пишатися покоління українців. Я теж безмежно пишаюся кожним із вас і дякую за службу. Схиляю голову перед світлою пам’яттю полеглих побратимів. Вітаю вас із Днем сержанта! Гордий бути з вами в одному строю. Разом до Перемоги! Честь! Відданість! Відповідальність! Професіоналізм!”, - написав він.

Зазначається, що свято встановлене 19 квітня 2019 року указом колишнього президента України Петра Порошенка.

Нагадаємо, що головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний і президент України Володимир Зеленський ставляться до чуток про конфлікт між ними з іронією.

Зеленський і Залужний постійно мають спілкування на селекторатах, військових кабінетах, Ставках Верховного Головнокомандувача.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний обговорив з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США Чарльзом Брауном ситуацію на найбільш гарячіших напрямках фронту.

Головне