Захисники неба знищили 4 з 7 російських "шахедів", - Генштаб

Захисники неба знищили 4 з 7 російських

Вночі протиповітряна оборона знищила 4 із 7 "шахедів", якими російське військо атакувало Україну. Про це повідомили у зверненні Генштабу. 

Повітряна оборона відпрацювала на Одещині та Миколаївщині. За даними ОК "Південь", там збили по одному дрону. Також вибухи лунали на Хмельниччині.

"Вночі російські окупанти завдали чергового авіаційного удару, застосувавши 7 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 4 ворожих БпЛА", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, впродовж минулої доби, 20 січня, росія втратила 750 своїх солдатів. За час повномасштабної війни вже знищили 375 270 російських окупантів. Про це повідомили у зверненні Генштабу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сили оборони України за минулу добу відбили атаки і штурми російських окупантів на куп'янському, лиманському, бахмутському, авдіївському, мар'їнському і запорізькому напрямках. Про це повідомили у Генштабі.

Протягом доби відбулось 87 бойових зіткнень. Росіяни завдали ракетний та 16 авіаударів, здійснили 43 обстріли з РСЗВ позицій наших військ та населених пунктів.

Головне