Захисники неба за ніч збили 21 ворожий "шахед" з 22, запущених по Україні

Захисники неба за ніч збили 21 ворожий

У ніч проти 4 липня українська протиповітряна оборона знищила 21 із 22 ударних дронів типу Shahed, які росіяни запустили по Україні. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

Ворог атакував безпілотниками з Курської області рф.

Протиповітряна оборона відпрацювала у межах Київської, Чернігівської, Житомирської, Сумської, Дніпропетровської та Полтавської областей.

Тим часом на Чернігівщині російський дрон влучив в один з обʼєктів області, повідомив голова обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус. Через це без електропостачання залишилися 5963 споживачі.

Нагадаємо, рятувальники виявили тіло загиблої під звадами будинку у місті Дніпро, по якому росіяни вдарили 28 червня, таким чином кількість жертв тієї атаки зросла до трьох. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Сергій Лисак.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Харківському напрямку ситуація залишається контрольованою, ворог продовжує свої активні штурмові дії по всій лінії бойового зіткнення. Основна мета росіян - вийти до Борової та закріпитися на річці Оскіл. розповів в ефірі "Ми-Україна" , командир 1-го штурмового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади Володимир Фокін. 

Головне