Захисники неба вдарили по окупантам: що відомо

Захисники неба вдарили по окупантам: що відомо

Авіація Сил оборони України у середу, 27 грудня, завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу та техніки російських загарбників. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Відомо, що армія рф втратила пʼять районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, два пункти управління та чотири склади боєприпасів противника.

"Протягом доби наша авіація завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Підрозділи ракетних військ уражено 5 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 пункти управління та 4 склади боєприпасів противника", - йдеться у повідомленні.

Ворог продовжує ігнорує закони та звичаї війни, використовує тактику терору, завдає ударів, здійснює обстріли як військових, так і цивільних об’єктів.

Крім того, російські загарбники активно застосувують оперативно-тактичну авіацію та квадрокоптери типу "FPV".

Протягом доби армія рф завдала 67 авіаційних ударів.

"Ворог завдав 67 авіаційних ударів та здійснив 12 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах", - додали в Генштабі.

Нагадаємо, що українські військові продовжують знищувати техніку окупантів, використовуючи для цього не лише артилерію, а і безпілотники-камікадзе, зокрема модель РУБпАК. На Авдіївському напрямку військові виявили та знищили бойову машину підтримки танків "Термінатор".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, триває 672-й день опору українців проти наступу російських окупантів. Протягом цього періоду Збройні сили України знищили понад 355 000 російських вторгнуточів

 

Головне