Захищав пенсіонерів: нардеп Тищенко розповів подробиці нападу

Захищав пенсіонерів: нардеп Тищенко розповів подробиці нападу

Народний депутат Микола Тищенко дав коментар щодо нападу на нього в Брюховичах, недалеко від Львова. Депутат сказав, що він постраждав, "захищаючи бабусь та дідусів".

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Тищенко стверджує, що постраждав, захищаючи бабусь та дідусів. Він розповів, що до нього звернулись працівники та пацієнти пансіонату з проханням захистити їх від рейдерського захоплення та виселення на вулицю. За словами Тищенка, основним фігурантом є львівський бізнесмен Андрій Завадський, який, за його словами, незаконно захопив два гектари комунальної землі в Брюховичах.

Нардеп додав, що вони "боролися з цією мафією до пізньої ночі."

"На місце злочину приїхав Журбенко Василь, представився начальником охорони від загарбника "Укри" та…співпрацівником Інтерполу. Після того, як дана особа вдарила мене в присутності поліції, на нього відкрито кримінальне провадження про напад на мене під час виконання моїх депутатських повноважень", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, нардеп Микола Тищенко після виключення з політичної партії “Слуга народу” втратив членство також і в однойменній парламентської фракції. Гучний скандал навколо Тищенка розгорівся у зв’язку з його поїздкою у Таїланд.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, в Раді запропонували штрафувати за порушення комендантської години.

Головне