Загородній: У Трампа зараз є перевага на виборах

Загородній: У Трампа зараз є перевага на виборах

Республіканець Дональд Трамп має перевагу на виборах. Про це в ефірі Політклубу "Пенсільванія авеню" на "Ми-Україна" повідомив політтехнолог, керуючий партнер Національної антикризової групи Тарас Загородний.

За його словами, схожа ситуація була в 2016, коли писали, що Гілларі Клінтон виграла всі дебати, деякі посадовці навіть почали її вітати з перемогою, а переміг в результаті Трамп.

"Якщо брати приклад з 2016 року, то якщо Гарріс хоче перемагати на виборах, її розрив має бути не 2%, а 3-4%. Тому що Клінтон набрала на 2% більше голосів, але програла вибори", - зазначив Загородний.

Нагадаємо, що в США 5 листопада день загальних виборів, основна увага прикута до президентських перегонів між Дональдом Трампом і Камалою Гарріс. Проте виборці також обиратимуть віцепрезидента, членів Палати представників та третину складу Сенату.

Як писали “Ми-Україна” раніше, Ілон Маск, мільярдер і засновник Tesla, 19 жовтня оголосив про щоденну виплату 1 мільйона доларів до листопадових виборів тим, хто підпише його онлайн-петицію на підтримку Першої та Другої поправок до Конституції. 

Головне