Загинуло подружжя, двоє людей зазнали поранень: деталі нічного удару по Харківщині

Загинуло подружжя, двоє людей зазнали поранень: деталі нічного удару по Харківщині

У ніч на 23 серпня, приблизно о 3:15, російські збройні сили здійснили повітряний напад на село Богуславка, що знаходиться в Ізюмському районі. Трагічним наслідком цієї атаки стала загибель подружньої пари.

За інформацією Харківської обласної прокуратури, внаслідок авіаудару було зруйновано житловий будинок. Рятувальники, які прибули на місце трагедії, виявили під уламками тіла двох загиблих мешканців - 61-річного чоловіка та його 59-річної дружини.

Цей інцидент є черговим свідченням трагічних наслідків російської агресії для цивільного населення України. Атака на житлові райони вкотре демонструє нехтування міжнародним гуманітарним правом з боку російських військових.

Жертвами російського удару стали 61-річний чоловік та 59-річна жінка. Також постраждала 78-річна цивільна.

Росіяни вночі вдарили КАБом по житловому сектору, внаслідок чого зруйновані приватні будинки.

Нагадаємо, Латвія готується передати Україні партію з 1400 безпілотників. Про це повідомив міністр оборони Латвії Андріс Спрудс у соцмережі Х.

Як писали "Ми-Україна" раніше, представник Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук підтвердив успішну операцію зі знищення російського залізничного порому "Конро Трейдер". Про це повідомив речник ВМС Дмитро Плетенчук.

Головне