Загарбники вчергове атакували Донецьку область: 10 осіб постраждали

Загарбники вчергове атакували Донецьку область: 10 осіб постраждали

Російські окупаційні війська у вівторок, 17 березня, обстріляли центральний ринок міста Українськ Донецької області, в результаті постраждало 10 мирних жителів. Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Відомо,  що двоє осіб знаходяться в край важкому стані. Всі постраждалі були госпіталізовані до медичного закладу та знаходяться під наглядом лікарів.

"Щонайменше 8 людей поранено внаслідок артобстрілу Українська. Усі поранені доставлені в лікарню та отримують необхідну медичну допомогу", - зазначив він.

Кириленко додав, що загарбники атакували населений пункт вранці. Внаслідок пошкоджено три багатоповерхівки та 18 торговельних павільйонів місцевого центрального ринку.

"Не минає ні дня без російських воєнних злочинів на Донеччині. Залишатися тут небезпечно", - наголосив керівник ОВА.

Крім того, прес-служба Офіс прокурора повідомила про 10-х постраждалих.

"Від снарядів окупантів постраждало щонайменше десять цивільних осіб. Восьмеро з них - семеро жінок та один чоловік - доставлені до лікарні, де їм надано кваліфіковану медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська 18 квітня обстрілюють центр Херсона. Вже відомо про шістьох поранених внаслідок цього.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, російські окупаційні війська в ніч проти 18 квітня атакували Слов’янськ у Донецькій області. Внаслідок обстрілу в населеному пункті пошкоджені будинки, медичний заклад та автомобілі.

Головне