Задні кінцівки почали рухатися: в якому стані тигриця, яка вдарилась через обстріли Київщини

Задні кінцівки почали рухатися: в якому стані тигриця, яка вдарилась через обстріли Київщини

Зоозахисники розповіли, в якому стані тигриця, яка у суботу, 11 листопада, вдарилась об решітку через обстріли росіянами Київської області. За їхніми словами, вона досі лежить.

Про це зоозахисники розповіли у Центрі порятунку диких тварин у коментарі "УП". Як зазначається, після гучних вибухів тигриця вдарилась об решітку і впала. Після цього, через добу після інциденту, вона досі не змогла встати на лапи.

Наразі лікарі роблять все можливе - тварина отримує протизапальну та знеболювальну терапію, хоча і не встає. При цьому задні кінцівки вже почали рухатись. Це дає надію на те, що хребет все ж таки цілий.

Як зазначають зоозахисники, тигриці зараз потрібен спокій. Пізніше будуть ухвалюватися рішення щодо подальших дій.

У Центр порятунку диких тварин постійно викликають ветеринарів. Вони стежать за станом наляканої тварини.

Водночас, не тільки тигриця постраждала через російську атаку. Один лев також вдарився об решітку під час вибухів. Через це у нього близько 40 хвилин йшла кров з носа. На щастя, наразі з ним все добре. Інші тварини, хоча й отримали сильний стрес, не постраждали фізично.

Нагадаємо, через ранкову атаку на Київ постраждала тигриця з Центру порятунку тварин. Вона від шоку вдарилась об решітку, впала і не змогла піднятися. Тварина могла зазнати травми хребта та задніх кінцівок. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві помітили чоловіка, який знущався з собаки. Він тягнув тварину та буцав ногами.

Головне