Забій легень та перелом: лікар розповів про стан постраждалого від атаки рф на Львів

Забій легень та перелом: лікар розповів про стан постраждалого від атаки рф на Львів

У чоловіка, який постраждав під час удару рф по складах на Львівщині вночі 19 вересня, діагностували переломи та забій легень. Про це кореспондентці "Ми-Україна" Олександрі Стасишин розповів травматолог Костянтин Панчук, який лікує чоловіка

За його словами, у 26-річного пацієнта діагностували перелом гомілковостопного суглоба.

"Ми проведемо оперативне втручання, стабілізуємо перелом, активізуєм, вертикалізуєм пацієнта і будемо далі спостерігати", - зазначив лікар.

Нагадаємо, у ніч проти 19 вересня російські окупаційні війська завдали удару по місту Львів безпілотниками, внаслідок чого загорівся дах промислового складу. З-під завалів дістали двох людей, вони живі. Згодом мер Львова Андрій Садовий повідомив, що під завалами на складах виявили тіло чоловіка.

У той же час голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів, що під час атаки на Львівщину зафіксовано три влучання ворожих дронів у промислові склади. Всього окупанти запустили на Львівську область 18 “шахедів”, 15 з них вдалося збити Повітряним силам.

Як повідомляли "Ми-Україна", зранку 19 вересня російські окупаційні війська обстріляли Корабельний район Херсона, влучивши у тролейбус. Унаслідок цього загинув поліціянт, ще двоє людей поранені.

Головне