За заявами Bihus.Info поліція відкрила чотири кримінальні провадження

За заявами Bihus.Info поліція відкрила чотири кримінальні провадження

За заявами працівників Bihus.Info поліція відкрила чотири кримінальні провадження. Про це повідомив голова Нацполіції Іван Вигівський.

"Одне провадження у Служби безпеки. Друге провадження - навіть не одне, а звернулося до нас 4 представники від Bihus, ми зареєстрували 4 провадження за статтею 182 - порушення недоторканності приватного життя. Фактично, вони внесені на вихідних, п’ятниця-субота", - сказав він.

Стеження за працівниками Bihus.Info могли вести правоохоронці, оскільки підхід до стеження не виглядав аматорським. 

Нагадаємо, державне бюро розслідувань клопотатиме про обрання запобіжного заходу для Романа Гринкевича у вигляді арешту. Про це заявив директор ДБР Олексій Сухачов під брифінгу.

Водночас він додав, що Бюро має намір детально обговорити зі стороною обвинувачення питання запобіжного заходу для Гринкевича, адже його можуть відпустити під заставу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, державна служба з надзвичайних ситуацій попередила українців про фейкове повідомлення про евакуацію, яке надходить нібито від ДСНС.

Як зазначили у Держслужбі, 22 січня українцям на телефони почали надходити повідомлення щодо плану евакуації мешканців, які містять підозрілі посилання. У ДСНС наголосили - за цим стоять кібершахраї.

Головне