За вчора рф 176 разів вдарила по Запорізькій області, - ОВА

За вчора рф 176 разів вдарила по Запорізькій області, - ОВА

Протягом останньої доби ворог наніс 176 ударів по 24 населених пунктах у Запорізькій області. Про це інформує голова Запорізької обласної адміністрації Юрій Малашко.

За добу відбулося 176 обстрілів. Нападник вів вогонь по 24 населених пунктах. Військовослужбовці рф виконали три ракетні удари по Запоріжжю, здійснили 11 атак безпілотниками (БПЛА) на Червоне, Залізничне, Малинівку, Полтавку, Новоданилівку та Малих Щербаків.

Крім того, було чотири обстріли залпових ракетних систем (РСЗВ) в Роботиному. Ще вдарили чотирьма авіаударами по Оріхову, Новоандріївці та Новодарівці.

Також райони Гуляйполя, Мала Токмачка, Преображенка, Левадний, Полтавка, Новопавлівка, Кам'янське, Степове, Лобкове, Плавні та інші міста та села на лінії фронту були піддані артилерійському обстрілу.

Малашко додав, що в результаті обстрілів пошкоджені житлові будинки та об'єкти інфраструктури, але на щастя, місцеві мешканці не постраждали.

За вчора ворог завдав ударів з різного озброєння по дев’яти українських областях.

Нагадаємо, російські окупанти протягом минулої доби вбили на Донеччині двох мирних жителів.

Росіяни били по території Донецької області з артилерії та авіації, всього зафіксовано 10 ударів по 8 населених пунктах. В результаті ворожих обстрілів було пошкоджено 13 цивільних об’єктів - шість житлових будинків, медзаклад, естакада, автомобілі, ЛЕП.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Марченко заявив, що Україні дедалі важче отримувати фінансову допомогу.

Головне