За цей рік вдалося випустити втричі більше зброї та техніки, ніж торік, - Зеленський

За цей рік вдалося випустити втричі більше зброї та техніки, ніж торік, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що Україна цього року випустила зброї та техніки втричі більше, ніж торік.

"Дуже вагоме зростання боєприпасів для артилерії, Україна на системному рівні розгортає виробництво боєприпасів для дронів, важливі результати щодо наших ракет. Кількісні та якісні показники щодо ракет вже відчутно більші, і будуть ще більші".

Президент привітав та нагородив працівників вітчизняної "оборонки", зазначивши, що зараз в нашому оборонному комплексі задіяні близько 300 тисяч працівників і працівниць.

"Кількісні та якісні показники щодо ракет вже відчутно більші і будуть ще більші", – додав Зеленський.

Нагадааємо, в Україні від початку повномасштабної війни, яку розпочала країна-агресор від російських мін загинули 277 українців, серед них 14 дітей. Про це під час брифінгу повідомив пресофіцер Державної служби з надзвичайних ситуацій Олександр Хорунжий, пише Telegram-канал "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни хочуть провести неформальне засідання Радбезу ООН, щоби просунути тему "нацизма в Україні". 

За інформацією ГУР МО, росіяни хочуть скористатися так званою "формулою Аррія", щоб просунути слухачам вже звичні наративи про "неонацистську природу київського режиму та його збройних формувань". Також серед озвучених тем: "історія нацизму в Україні та його сучасний стан", "злочини націоналістичних батальйонів проти мирного населення на сході та півдні України".

 

 

Головне