За тиждень ЗСУ знищили близько 10 батальйонів окупантів

За тиждень ЗСУ знищили близько 10 батальйонів окупантів

Російські окупаційні війська продовжують зазнавати значних втрат у живій силі та техніці в Україні. За останній тиждень Сили оборони знищили приблизно десять батальйонів агресорів, що на один батальйон більше, ніж тиждень тому.

Ця інформація надійшла від Military Media Center та базується на статистиці від Генерального штабу Збройних сил України щодо втрат російських окупантів за період з 30 жовтня по 5 листопада.

Згідно з цими даними, українські війська ліквідували:

  • 5160 солдатів Збройних сил Росії (приблизно 10 батальйонів, оскільки в одному батальйоні перебуває близько 500 осіб);
  • 77 танків (приблизно 3 танкових батальйони, оскільки в одному танковому батальйоні налічується близько 31 танка);
  • 154 бойові броньовані машини (приблизно 5 мотострілкових батальйонів, оскільки в одному мотострілковому батальйоні перебуває близько 34 бойових броньованих машин);
  • 162 артилерійські установки (приблизно 9 артилерійських дивізіонів, оскільки в одному артдивізіоні перебуває близько 18 артилерійських установок);
  • 10 ракет;
  • один літак.

За даними Генштабу Збройних сил України на ранок 6 листопада, протягом останньої доби бійці ЗСУ знищили ще 880 окупантів, і загальна кількість втрат російської армії з початку широкомасштабного вторгнення становить вже 305 970 солдатів. Крім того, Сили оборони за добу знищили 20 безпілотників і зруйнували 4 танки супротивника.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, після нападу терористичного угруповання ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня у Франції було зафіксовано понад 1000 актів антисемітизму.

Головне