За тиждень у США через негоду загинули 89 людей, - ЗМІ

За тиждень у США через негоду загинули 89 людей, - ЗМІ

Протягом тижня у багатьох штатах Сполучених Штатів Америки через снігову погоду та ожеледицю загинули 89 людей.

Про це повідомило видання CBS News. Так у Департаменті охорони здоров’я штату Теннессі заявили про 25 жертв внаслідок поганих погодних умов.

Ще мінімум 16 людей загинули в штаті Ореґон. Серед них троє дорослих осіб померли через падіння дерева на їхній автомобіль. Крім того, з ними була дитина, яка вижила.

Також є підтверджені загиблі в штатах Іллінойс, Пенсільванія, Міссісіпі, Вашингтон, Кентуккі, Вісконсин, Нью-Йорк, Нью-Джерсі та інші регіони. Деякі випадки смертей наразі розслідують правоохоронні органи, які прагнуть підтвердити, чи справді ці загибелі пов’язані з погодними умовами.

У Пенсільванії, Каліфорнії, Нью-Мексико та Індіані також зафіксували проблеми з енергопостачанням. У штаті Ореґон, на західному узбережжі, наразі ввели надзвичайний стан через льодові бурі. Через них було знеструмлено понад 45 тис. споживачів.

Синоптики прогнозують, що снігова погода та ожеледиця будуть зберігатись і початку наступного тижня. У деяких штатах влада закликала водіїв бути обережними на дорогах та їздити лише за необхідності.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, український автобус рейсу Рига-Чернівці 19 січня вночі зазнав ДТП на території Польщі. Аварія, спричинена ускладненими погодними умовами, сталась у селі Вишниці (Люблінське воєводство). У пасажирському транспортному засобі в мить аварії знаходилось 26 людей (серед яких два водії, решта - пасажири), трьох з них - ушпиталено.

Головне