За минулу добу окупанти 96 разів обстріляли Херсонщину 

За минулу добу окупанти 96 разів обстріляли Херсонщину 

За минулу добу російські загарбники 96 разів обстріляли Херсонську область, в результаті вісім жителів отримали поранення. Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

“По Херсонщині росіяни випустили 447 снарядів із важкої артилерії, безпілотників і авіації. Сам Херсон обстріляли дев'ять разів”, - зазначив він.

Відомо, що внаслідок обстрілу пошкоджено житлові квартали населених пунктів області й територію річкового порту в Херсоні. Восьмеро людей отримали поранення та знаходяться в медичному закладі під наглядом лікарів.

Прокудін додав, що за минулу добу з деокупованої території області евакуювали 47 людей.

Нагадаємо, що кількість загиблих внаслідок обстрілу Слов’янську у Донецькій області збільшилась до п’яти. Раніше було відомо про одного загиблого та шістьох постраждалих внаслідок руйнування багатоповерхівки.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, російські окупаційні війська продовжують обстрілювати Нікопольський район Дніпропетровської області. За останню добу, 13 квітня, вони атакували район тричі, що призвело до значних руйнувань.

Головне