За минулу добу окупанти 15 разів обстріляв населені пункти Донеччини

За минулу добу окупанти 15 разів обстріляв населені пункти Донеччини

Російське окупаційне військо завдало 15 обстрілів по різним населеним пунктам Донеччини, внаслідок чого пошкоджено численні будинки та об'єкти інфраструктури.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

У Покровському районі обстріли торкнулися Курахового, де зазнали пошкоджень багатоповерхівки та приватні будинки в Курахівці, а також селища Веселий Гай, Трудове, Ганнівка і Сухі Яли. У Добропіллі постраждали дві адмінбудівлі, освітній заклад і приватні будинки на трьох вулицях.

У Краматорському районі обстріли пошкодили будинок у Торському, а в Дружківці підприємство та освітній заклад. Олександро-Калинове також зазнало пошкоджень, де постраждало п’ять об'єктів, а в Костянтинівці пошкоджено приватний будинок, господарчу споруду і газогін.

Бахмутський район також потрапив під приціл ворога, у Часовоярській громаді зафіксовано пошкодження 12 приватних будинків, багатоповерхівки, інфраструктурного об'єкта та нежитлового приміщення.

“Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 528 людей, у тому числі 89 дітей”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російські війська намагаються атакувати українські позиції під Часовим Яром на Донеччині малими штурмовими групами, зазнаючи значних втрат.

Як писали “Ми-Україна” раніше, Кривий Ріг вранці 10 жовтня зазнав потужної атаки дронами-камікадзе, що призвела до значних руйнувань у місті. Найбільше постраждала п'ятиповерхівка, де було пошкоджено дах та зруйновано сходову клітину в одному з під'їздів.

Головне