За літо тенденція штурмових дій на Харківському напрямку дуже змінилася, - бригада "Рубіж"

За літо тенденція штурмових дій на Харківському напрямку дуже змінилася, - бригада

Харківський напрямок зазнав значних змін у характері штурмових дій протягом літнього періоду. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Віталій Литвин, офіцер відділення розвідки бригади "Рубіж" Національної гвардії України.

Ця трансформація пов'язана з новими операційними напрямками Збройних Сил України, включаючи дії на території рф, що суттєво вплинуло на можливості ворога щодо передислокації тактичної авіації.

"За літо тенденція з дуже гарячої фази змінилася, адже дуже багато ворога було знищено - як живої сили, так і техніки. Проте на Куп’янському та Лиманському напрямку ворог як проводив штурмові дії, так і проводить. Але він ставив задачі "взяти Сіверськ на початку весни", але не взяі. Вони своїми руками знищили боєздатні підрозділи", - зазначив Литвин.

Нагадаємо, на Харківщині останніми днями спостерігається посилення активності російської оперативно-тактичної авіації. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Герой України, офіцер відділення розвідки бригади "Рубіж" Національної гвардії України Віталій Литвин.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Києві рятувальники ліквідували пожежу у житловому будинку у Солом'янському районі на вулиці Авіаконструктора Антонова, 39. Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

 

Головне