За добу ЗСУ ліквідували 84 окупантів на Таврійському напрямку, – Шершень

За добу ЗСУ ліквідували 84 окупантів на Таврійському напрямку, – Шершень

Речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень розповів, що за добу Збройні сили України ліквідували 84 окупантів на Таврійському напрямку.

Про це Валерій Шершень повідомив в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Протягом доби підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони виконали 1024 вогневих завдання. Втрати ворога – 156 пораненими, двоє окупантів в полоні. Знищено 16 одиниць озброєння та військової техніки противника", – розповів речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку.

Нагадаємо, росія почала передислокувати частини військ зі східного берега Дніпра для посилення Запорізького та Бахмутського напрямків. Це продовжується останні десять днів, розповіли в британській розвідці.

“Протягом останніх десяти днів росія, ймовірно, почала передислокацію підрозділів свого Дніпровського угруповання військ (ДГЗ) зі східного берега Дніпра для посилення Запорізького та Бахмутського напрямків”, – йдеться у звіті.

За даними британської розвідки, перекидання потенційно задіє кілька тисяч військовослужбовців 49-ї армії. Зокрема, її 34-у окрему мотострілецьку бригаду, а також підрозділи ВДВ та морської піхоти.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Збройні сили України на 11 червня досягли локальних успіхів у Запорізькій області в ході контрнаступальних дій. Як зазначається, геолокаційні кадри вказують на локальні успіхи українських Сил оборони на південний захід і південний схід від Оріхова Запорізької області. При цьому російські воєнкори продовжують стверджувати, що війська росії в цьому районі успішно обороняються від спроб українського наступу.

Головне