За добу російські обстріли на Донеччині забрали життя людини

За добу російські обстріли на Донеччині забрали життя людини

Російські окупанти продовжують обстрілювати Донеччину. За добу внаслідок обстрілів загинула одна людина, троє поранено.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

3 вересня російські війська завдали нових ударів по Донеччині, внаслідок чого загинув один житель Веселого Гаю. Ще три особи в області отримали поранення.

Загалом з початку агресії в регіоні зафіксовано 2725 загиблих та 5955 поранених, без урахування Маріуполя та Волновахи. 

В Покровському районі в Курахівській громаді, окрім загибелі в Веселому Гаю, були обстріляні приватні сектори у Кураховому, Ганнівці, Вовченці і Трудовому. Пошкоджено будівлі двох підприємств і об'єкт інфраструктури в Покровську, а також промисловий майданчик у Мирнограді. Мар'їнська і Гродівська громади перебувають під постійними обстрілами.

У Краматорському районі в Торському Лиманської громади зруйновано два будинки, а в Костянтинівці пошкоджено два будинки та зруйновано підприємство.

Бахмутський район також постраждав від обстрілів: у Торецьку пошкоджено будинок, у Часовоярській громаді 12 приватних будинків і промислова будівля, а в Сіверську ще один будинок.

“Всього за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3017 людей, у тому числі 396 дітей”, - йдеться у повідомленні. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, у Польщі піднімали винищувачі біля кордону з Україною у відповідь на російську атаку на західні області України в ніч на 4 вересня.

Головне