За добу росіяни чотири рази безуспішно штурмували в районі Вовчанська - Сили оборони

За добу росіяни чотири рази безуспішно штурмували в районі Вовчанська - Сили оборони

На Харківському напрямку ситуація залишається напруженою. За даними Оперативно-тактичного угруповання "Харків", російські війська здійснили чотири безуспішні спроби штурму в районі Вовчанська.

Противник активно застосовував авіацію та безпілотники, завдавши три авіаудари з використанням чотирьох керованих авіабомб та 16 некерованих авіаційних ракет. Окрім того, було зафіксовано 50 атак дронами-камікадзе та 389 обстрілів українських позицій.

Незважаючи на інтенсивні атаки, українські захисники успішно стримують натиск окупантів. За минулу добу Сили оборони знищили 121 ворожого солдата, 61 одиницю військової техніки, 83 укриття для особового складу та один склад боєприпасів.

Загалом, за оцінками Генштабу ЗСУ, з початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року по 21 жовтня 2024 року, втрати російських військ в Україні сягнули близько 680 230 осіб, з яких 1710 - за останню добу.

Нагадаємо, у Кропивницькому Служба безпеки України затримала 34-річного місцевого жителя, якого підозрюють у шпигунстві на користь росії. Чоловік збирав та передавав ворогу інформацію про розташування та пересування українських військ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вчергове завдали удару по Запоріжжю, в результаті постраждав один чоловік.

Головне