За добу по Херсонщині випустили 271 снаряд, є загиблі та поранені

За добу по Херсонщині випустили 271 снаряд, є загиблі та поранені

Російська армія за минулу добу, 3 вересня, здійснила 57 обстрілів Херсонської області.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"За минулу добу противник здійснив 57 обстрілів, випустивши 271 снаряд з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 10 снарядів, - зазначив Прокудін.

За його словами, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, будівлю птахоферми у Херсонському районі, адміністративну будівлю у Бериславському районі, будівлі навчального закладу та акціонерного товариства у Херсоні.

Нагадаємо, у ніч проти 4 серпня ворог атакував південь Одеської області. Внаслідок цього було збито 17 російських дронів, однак є і влучання.

Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та Сили оборони півдня. Як зазначається, російські війська упродовж 3,5 годин атакували ударними безпілотниками південь Одеської області. Масована нічна атака ударними дронами “Shahed-136” була спрямована по цивільній інфраструктурі Подунав’я.

“17 дронів збили наші сили ППО. Але, на жаль, є і влучання. У декількох населених пунктах Ізмаїльського району пошкоджені складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка та устаткування промислових підприємств”, – йдеться в повідомленні.

Як писали “Ми-Україна” раніше, над тимчасово окупованою Каховкою у Херсонській області замайорів український прапор.

Головне