За добу окупанти обстріляли 21 населений пункт Херсонщини

За добу окупанти обстріляли 21 населений пункт Херсонщини

За минулу добу російські окупаційні війська обстріляли 21 населений пункт Херсонської області, в результаті троє людей отримали поранення. Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Відомо, що під ворожими обсрілами опинилися Милове, Тягинка, Львове, Михайлівка, Берислав, Веселе, Бургунка, Білозерка, Садове, Шляхове, Качкарівка, Гаврилівка, Велетенське, Зеленівка, Антонівка, Придніпровське, Кізомис, Микільське, Миколаївка, Козацьке та Херсон.

Противник поцілив в житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджені 19 приватних будинків.

Крім того, пошкоджені газопровід, господарська споруда, станція техобслуговування, гараж та приватні автомобілі. Також через російську агресію троє людей дістали поранення.

Нагадаємо, що в тимчасово окупованому Севастополі лунали вибухи, місцева влада повідомляє про збиття ракет ATACMS. Про це повідомив глава окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Развожаєв.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом минулої доби російська окупантська армія на війні в Україні втратила щонайменше 1100 військових. Українські сили ліквідували 42 артсистеми та 37 БПЛА.

Головне