За добу на фронті відбулося 38 бойових зіткнень: під артилерійським вогнем опинилися понад 120 населених пунктів

За добу на фронті відбулося 38 бойових зіткнень: під артилерійським вогнем опинилися понад 120 населених пунктів

За добу на фронті відбулося 38 бойових зіткнень. Про це  повідомив Генштаб.

Протягом минулої доби відбулося 38 бойових зіткнень. Окупанти завдали вісім ракетних і 99 авіаційних ударів, здійснив 45 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та по цивільних об’єктах України.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 120 населених пунктів

рф завдала чергового удару по Україні, застосувавши іранські дрони типу Shahed. Сили оборони знищили 30 безпілотників у межах Одеської, Миколаївської та Вінницької областей.

Внаслідок атак є загиблі та поранені серед цивільних також руйнувань зазнали приватні житлові будинки та цивільна інфраструктура.

Нагадаємо, сили протиповітряної оборони України знищили 16 з 30 ворожих дронів.

Відомо, що ворог здійснював обстріли  із південного, південно-східного та північного напрямків.

“Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною Сил оборони України, знищено 16 “Шахедів”, – йдеться в повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у неділю, 1 жовтня, скинули на Херсонщину 10 авіабомб, в результаті постраждало щонайменше четверо людей.

У Станіславові під час атаки рф постраждало четверо людей, ще одна особа перебуває під завалами. Варто зауважити, що в місті зникла електроенергія.

“Вранці 1 жовтня ворог обстріляв околиці Херсона, зникло світло, але енергетики вже працюють на місці обстрілу”, – йдеться в повідомленні.

Головне