За добу на фронті відбулися 105 бойових зіткнень

За добу на фронті відбулися 105 бойових зіткнень

За добу на фронті відбулося 105 бойових зіткнень між Силами оборони та російськими загарбниками, зокрема на Авдіївському напрямку відбито 38 атак. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 25 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку Силами оборони відбито вісім атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 15 населених пунктів.

На Лиманському напрямку українськими захисниками відбито 15 атак. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали близько 15 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито вісім. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку Силами оборони відбито 24 атаки в районі Новобахмутівки, Авдіївки та ще 14 атак неподалік. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів.

На Мар’їнському напрямку загарбники 24 рази безуспішно намагалися покращити тактичне положення. 

На Шахтарському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 10 населених пунктів.

На Запорізькому напрямку Силами оборони відбито дві атаки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали 20 населених пунктів.

Також ворог завдав сім ракетних та 25 авіаційних ударів, здійснив 52 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

Нагадаємо, окупанти 5 лютого о 17 годині поцілили по місту Ворожба Сумської області. Внаслідок обстрілу загинула людина, також відомо про травмованих. Про це повідомила обласна військова адміністрація. 

Було зафіксовано вісім вибухів. Унаслідок обстрілу загинув 40-річний чоловік. Ще дві людини зазнали травм.

Як писали "Ми-Україна" раніше, державне бюро розслідувань разом із Службою безпеки України затримали на Миколаївщині військовослужбовця. Про це повідомило ДБР.

Він хотів продати три автомобілі, які для потреб ЗСУ передав благодійний фонд.

Головне